NOSTALGI OG STUDIERABAT // BONE'S

Office makeover

Reklame for Desenio. Koden MARIEDUVED giver 25%* rabat på posters 29.-31.maj.

img_20180526_123953_948

Jeg har før skrevet om, at jeg af og til har svært ved at koncentrere mig, når jeg arbejder hjemme. Jeg har investeret i hæve-sænke-bord og gode kontorstole, men trods det har jeg stadig ikke følt mig super inspireret til at rykke ind på kontoret og arbejde. Mere om det her. Så nu har jeg gjort noget andet. Jeg tror på, at man trives bedst i smukke omgivelser, og jeg har derfor givet vores kontor en makeover, der forhåbentlig vil gøre det lettere at få det brugt.

I løbet af en almindelig arbejdsuge er min tid ude og hjemme i arbejdstimerne nok fordelt cirka 50/50. Det er derfor alligevel temmelig mange timer, jeg ender med at spendere i lejligheden, og det kan være en udfordring at skabe en balance mellem arbejde og privatliv. Både fordi jeg i perioder arbejder for meget, og fordi jeg i andre perioder får sovet længe lidt for tit, og ikke helt får nået, alt hvad jeg gerne vil.

Lige da jeg flyttede ind i lejligheden, fik vi en masse billeder fra Desenio, som vi stadig er rigtig glade for.  Men der var ikke mange af dem, der var helt rigtige til kontoret, der før havde været soveværelse. Læs om den omvæltning her. Så nu har jeg været så heldig at få nogle nye! Enkelte er flyttet med derind fra tidligere, men jeg har fået to store nye billeder, jeg kan sidde og kigge på, når jeg arbejder. Palm Trees og Sea Foam. Det ene minder mig om varme sandstrande og de lykkestunder, jeg ønsker at opleve med min kæreste. Lykkestunder, der koster penge, så jeg bliver presset til at arbejde lidt hårdere, haha. Det andet er meget beroligende, dels grundet motivet, dels grundet farven. Og så har de boksehandsker, vi før havde hængende i stuen fundet vej ind på kontoret. Og de skriger ligesom også “kæmp for fanden”, eller noget i den stil…

I kan de næste to dage spare 25% på Desenio ved brug af min rabatkode “Marieduved”, så måske det er tid til at forkæle sig selv og pimpe værelset, stuen, kontoret eller hvad ved jeg op. Go nuts! Rabatten gælder desværre ikke rammer og handpicked, men der er sindssygt mange posters at vælge imellem.

xx

Marie(duved)

img_20180526_124326_576 img_20180526_123913_427 img_20180526_123823_105 img_20180526_123735_848

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOSTALGI OG STUDIERABAT // BONE'S