KAN MAN VÆRE DÅRLIG TIL AT VÆRE VOKSEN?

NOSTALGI OG STUDIERABAT // BONE’S

Annonce for Bone’s

img_0443

Familie, nostalgi og gode spareribs. Det er nogle af de ord, der først vinder frem, når jeg tænker på Bone’s. Jeg er som barn, sammen med min familie, kommet relativt meget på Bone’s. Dels for deres lækre spareribs, dels for deres salatbar, der fungerede som virkelig gode madpakker dagen efter.

Jeg tog for nylig min kæreste og min roomie under armen og vendte snuden mod Bone’s i Valby. Jeg følte en kæmpe nostalgi, da det efterhånden er mange år siden, jeg er kommet der. Jeg er vokset op i Vejle, og det er derfor dér, jeg er kommet, men både bestillingssedler og legerum(der var vi ikke liiige inde i denne omgang, men der har min bror og jeg søreme brugt mange timer) lignede sig selv, ha ha.

Vi bestilte alle tre spareribs. Og servicen var virkelig god! Så søde og engagerede medarbejdere – klap på skulderen til Bone’s Valby. Vi brugte en hyggelig aften i solen og fik virkelig fedtede fingre – så alt var, som det skulle være. Bone’s kører en studierabatsordning på mandage og torsdage, hvor man kan få to hovedretter for ens pris ved visning af bare ét gyldigt studiekort, så da vores kære roomie Emilie stadig studerer, endte regningen med at være ganske overkommelig.

Det var både en hjemmelig og virkelig god oplevelse at være “tilbage”, til trods for, at det ikke var den samme Bone’s, som jeg før er kommet på. Jeg skal helt sikkert til at komme på Bone’s noget oftere. Især studierabatsordningen gør det mere økonomisk end så mange andre steder i København. Så alt i alt var det en virkelig god oplevelse. Vi havde i hvert fald en rigtig hyggelig aften. Har I prøvet spareribsene på Bones?

xx

Marie(duved)

img_0444img_0441
img_0442
img_0440
img_0439

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN MAN VÆRE DÅRLIG TIL AT VÆRE VOKSEN?