Back in the days...

SE MIN LEJLIGHED + UPDATE

Det er 100 år siden, jeg har skrevet noget herinde, så jeg tænkte, det var tid til en update. Siden sidst er jeg flyttet i ny lejlighed – se billederne nedenfor – og har startet virksomheden Homey Media sammen med min kæreste.

Sidstnævnte er skyldig i min mangel på tid til blandt andet bloggen. I Homey beskæftiger vi os med varetagelse af sociale medier og videoproduktion for virksomheder. Hvilket vil sige, at vi ansættes af forskellige virksomheder til at drive deres medier. Vi varetager hele processen, fra der bliver lagt en strategi, til selve produktionen af billede- og videomateriale, til tekstforfatning af posts og postplanlægning.

Min kæreste og jeg gik fuldtid i virksomheden i oktober, og siden januar har det virkelig taget fart. Vi arbejder sindssygt meget, men vi elsker det, og det er SÅ fedt at se det vokse. Jeg kunne godt tænke mig at dokumentere processen noget mere, formentlig på Youtube. Ville I have lyst til at se med, hvis jeg lavede en iværksætter serie? Jeg har ikke helt styr på formatet endnu, men jeg ville synes, det var virkelig sjovt at lave noget video om vores opstart, hvordan det er at være selvstændig, hvordan man kommer igang, finder kunder osv. Let me know.

xx

Marie(duved)

PS. VORES LÆKRE SPISEBORD ER FRA HIPSTORY, LINK HER(REKLAME) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back in the days...