HVOR LANGT KOMMER MAN MED RESTER?

Back in the days…

Reklame for Strædet i Køge.

I min gymnasietid kom jeg en del i Køge, fordi mine to veninder, Julie og Sofia, boede der. Det gør de faktisk stadig, nu ses vi bare mest i København. Vi hyggede en masse, shoppede en masse, spiste masser lækker mad og sneg os ind på The Gap. Det var gode tider.

Nu er det efterhånden ved at være noget tid siden, jeg har bevæget mig ind til Køge midtby. Eller, det var det indtil for nylig, hvor jeg besøgte Strædet i Køge sammen med Julie. Strædet fandtes ikke dengang, jeg gik i gymnasiet. Det er kommet til siden, og det er en super hyggelig gade med forretninger og spisesteder.

Vi var blandt andet forbi Sams, som er en herretøjsforretning. Der lykkedes det mig at finde et tracksuit til Seb. Han har længe kigget efter et lækkert tracksuit, og det her syntes helt rigtigt – han blev også glad, da jeg kom hjem med det! De har også en ret stor H&M, hvor jeg altid lige browser gennem træningstøjet – H&M har et imponerende udvalg af træningstøj i høj kvalitet til ingen penge – bedste tip!!

Da vi var færdige med at kigge butikker, tog vi på Café Siesta. Vi ville have brugt længere tid på at kigge udsalgsvarer, hvis ikke det var fordi, Julie og jeg altid har 1000 ting, vi skal have snakket om. Så vi måtte igang. Jeg fik mig en smoothie, mens Julie besluttede, at det var en drinks-kinda-monday. Det kunne jeg nok også selv have fundet på, ha ha. Vi fik snakket hele verdenssituationen igennem, før vores veje skiltes. Det var helt nostalgisk at være tilbage i Køge, og det var en fin anledning til at udveksle anekdoter fra “gamle dag”, hvilket frembragte store smil, men det føltes på samme tid helt nyt, fordi så meget var sket siden.

Derudover var det bare skønt at se Julie. Julie er en af mine bedste veninder, og det er sindssygt vigtigt for mig at pleje mine tætte venskaber. Antallet er måske faldet med årene, til gengæld sætter jeg kæmpe pris på de, jeg har, og ved, de er der ligeså meget for mig, som jeg er der for dem.

Har I besøgt Strædet i Køge? Ellers kan I se, hvilke butikker og restauranter, det indeholder her, www.straedetkoge.dk

xx

Marie(duved)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR LANGT KOMMER MAN MED RESTER?