STÆRKE KVINDER I EN (AF OG TIL) OVERFLADISK BRANCHE

JEG REJSER TIL THAILAND !!

Reklame for Jysk Rejsebureau.

På torsdag rejser jeg til Thailand med Jysk Rejsebureau, og jeg glæder mig helt vildt! I 1. og 2.g drømte jeg om den dag, jeg blev færdig med gymnasiet og skulle rejse væk. Væk fra Vejle. Men da jeg flyttede til København, og alt arbejdsmæssigt gik rigtig stærkt, fik jeg aldrig rigtig rejst ud i den store verden. Jeg er derfor helt vildt glad for denne mulighed for at kombinere travlt arbejdsliv og rejseoplevelser.

Jeg har aldrig backpacket før, men jeg har besøgt både Vietnam, Thailand, Cambodja, Bangladesh og Myanmar i den del af verden, så et kæmpe kulturchok bliver det nok næppe. Det er en grupperejse, og jeg er vild med idéen om, at skulle afsted med en flok andre unge, der ligesom jeg selv er nysgerrige på verden. Jeg kendte ikke nogle af de 10 andre, før introdagen forrige uge, men jeg elsker at møde nye mennesker, så det skal helt sikkert nok blive fedt. I kan læse meget mere om grupperejser med Jysk her.

På introdagen fik vi mulighed for at møde dem, vi skulle rejse med. Jeg var så positiv over, hvor søde de andre virkede. Det var her, jeg virkelig begyndte at glæde mig. Vi hørte om vores tur og blev bombet med gode tips og tricks til pakning og ageren under rejsen. Vi har både tid i Bangkok, vi skal ud og trekke i junglen og runde af på en bounty ø. Nu skal jeg bare have pakket tasken, og så er jeg helt klar!

Jeg var inde forbi Jysks forretning og kontor i Århus for at låne en lille rygsæk til trekkingturen og en vandtæt taske til kamera udstyr – så nu må det godt blive d.25! Jeg glæder mig til at skulle afsted og håber, I har lyst til at følge med både her og på Insta.

xx

Marie(duved)

  

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STÆRKE KVINDER I EN (AF OG TIL) OVERFLADISK BRANCHE