26 TIMER PÅ KOH TAO // THAILAND DEL 3

THAILAND // EVALUERING & VIDEO

Reklame for Jysk Rejsebureau

SÅ kom videoen endelig! Den har været længe undervejs, da min harddisk med alle klippene fra turen brændte sammen, kort efter jeg kom hjem. Efter flere ugers ventetid og dyre regninger har jeg nu fået min harddisk og al min data tilbage og er blevet færdig med videoen. Jeg håber, I kan lide den!

Det var en helt fantastisk tur. Jeg nød det fra start til slut, og jeg var død-ærgerlig over at skulle rejse hjem igen. Jeg rejste med den skønneste gruppe, og jeg ser sådan frem til at se dem igen, når de vender hjem i slutningen af januar. Indtil da holder jeg mig opdateret på deres Instagrams og nyder, at jeg kan følge deres videre rejse fra det kolde Danmark.

Jeg vil simpelthen anbefale Jysk på det kraftigste, hvis man overvejer backpacker eventyret. Alt spillede fra start til slut, gruppen var af en god størrelse, alderen godt fordelt og kønnene fordelt ligeligt. Generelt spillede dynamikken, og alt var planlagt rigtig godt. De thailandske guides, vi havde undervejs, var helt eminente! De var engagerede og alle med virkelig god humor. SÅ fedt! Jeg kunne helt sikkert selv finde på at tage afsted med Jysk igen. Det var en kæmpe oplevelse. Alt i alt en helt fantastisk tur!

I kan læse meget mere om deres grupperejser her.

Har I været ude og rejse? I jeres sabbatår måske, eller har I planer om det?

xx

Marie(duved)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

26 TIMER PÅ KOH TAO // THAILAND DEL 3