At blive skilsmissebarn, når man er 21

STÆRKE KVINDER I EN (AF OG TIL) OVERFLADISK BRANCHE

Så sad vi dér, alle sammen rørte, de fleste af os med lidt blanke øjne. En uventet personlig oplevelse, ingen af os havde forventet, da vi RSVP’ede til eventet, vi havde troet, nok bare var ét i rækken. Det var det ikke. Overhovedet. Der var noget helt særligt over lige præcis denne aften. 

Jeg får slet ikke skrevet nok herinde. Jeg elsker at skrive, men med en startup virksomhed med 200km i timen, kæreste og tusinde andre ting i hovedet, får jeg sjældent gjort det så meget, som jeg gerne ville. Men denne her oplevelse bliver jeg simpelthen nødt til at dele. Jeg kan slet ikke lade være.

I går var jeg inviteret til intim middag med Maybelline, hostet af Charlotte Caroline, der udover at være den sejeste boss lady iværksætter, er deres danske IT Girl. Events i influencerbranchen ligner tit hinanden. Der er champagne, der er pæne mennesker, der er smalltalk, og så er der forhåbentlig nogen, man kender, så man er sikker på ikke at føle sig udenfor.

Her var også champagne, her var i den grad også pæne mennesker, men der var slet ikke denne der overfladiske nu-står-vi-lige-her-og-sipper-champagne-og-ser-cool-ud-for-ikke-at-falde-udenfor agtige stemning. Det var som invitationen lovede, intimt. Det var en middag for 10 i det hyggeligste selskabslokale i kælderen på NOHO i Kødbyen. De var alle velkendte ansigter, nogle tættere bekendtskaber end andre, men alle SÅ søde. Der var lækker middag og gode samtaler om alt fra, hvordan man i en halv-overfladisk branche laver kampagner, der giver mening, til hvem de forskellige datede for tiden. Med andre ord, samtaler om stort og småt.

Halvvejs gennem aftenen rejste Charlotte Caroline sig, og vi kiggede alle forventningsfuldt op på hende. Hun havde tidligere fortalt, hvorfor hun var indgået i samarbejdet med Maybelline, hvilket også var en inspirerende historie, men det her var noget helt andet. Vi lod os fortælle, at alle i selskabet var nøje udvalgt, fordi vi er kvinder, der inspirerer hende. Og så begyndte hun ellers en runde. En efter en fortalte hun os, hvad hun beundrede hos os, og hvorfor hun lod sig inspirerer af os.

Og det var ikke “Åh du er bare så sej og pæn” og “du er også så sej og pæn”, det var velovervejede og meget forskellige ord, vi fik med på vejen, men alle ord, der gjorde kæmpe stort indtryk. Og så sad vi dér, alle sammen rørte, de fleste af os med lidt blanke øjne. En uventet personlig oplevelse, ingen af os havde forventet, da vi RSVP’ede til eventet, vi havde troet, nok bare var ét i rækken. Det var det ikke. Overhovedet. Der var noget helt særligt over lige præcis denne aften. Jeg følte mig virkelig set og beæret over hendes søde ord. Det var så modigt og ærligt, og en stemning opstod, jeg aldrig før har oplevet til et “event”. Så tak for at invitere mig til den oplevelse, skønne Lotte! Lad der blive mange flere af denne type aftener, og lad os være ligeså gode til at rose og støtte hinanden, som Charlotte Caroline er.

xx

Marie(duved)

1 kommentar

  • Ikke kun fordi du er min datter , men sådan kender vi den “goe gamle Lotte” sådan var du i skoletiden , altid hende der var en god kammerat og “tog sig tiden til at tage sig af”
    Oprigtigt interesseret i dine medmennesker , empatisk og omsorgsfuldt SER du det enkelte menneske – I’m proud to be your mom
    always have been – love you 🌸💖🙏

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive skilsmissebarn, når man er 21