AT REJSE ER AT LEVE

MIN 21 ÅRS – DEN PERFEKTE FEST

For kort tid siden fejrede jeg the big 2-1. Nu er jeg voksen nok til at drikke en øl i USA og gamble i Las Vegas – skal vi afsted snart, Seb? Jeg fejrede den med alle mine bedste venner, og det kunne ikke have gået bedre.

Vi startede på den nye Dalle Valle i Axel Towers, som var så søde at forære mig en middag for mig og alle mine friends. Mega fedt! Tak til Dalle Valle. Det var skønt at have mulighed for at kunne invitere hele flokken ud og spise, og humøret var højt lige fra start. Jeg fik spaghetti carbonara og brownie til dessert, det var virkelig lækkert!

img_0206 img_0207 img_0208

Derefter begav vi os hjem i lejligheden, hvor jeg havde sørget for drinks og festlige omgivelser. Jeg havde bestilt to slags drinks fra noget, der hedder Just Serve It. De leverer færdiglavede drinks, glasdispensere, pynt og sugerør, så det var en rigtig nem men lækker måde at gøre det på. Jeg havde købt Passionfruit Daiquiri og Spiked Lemonade, begge to virkelig lækre. Kan klart anbefales!

img_0139 img_0140 img_0141 img_0142

Jeg elsker at holde og planlægge fester og generelt at være vært. Som vært er det vigtigste jo, at ens gæster har en god aften, og det er jeg helt overbevist om, de havde – det havde jeg heldigvis også selv. Nu er jeg klar til at sparke røv som 21 årig. Hvad er jeres bedste party tip?

xx

Marie(duved)

img_0145 img_0144 img_0143 img_0138 img_0137 img_0135 img_0133

Næste morgen så lejligheden sådan ud…

img_0136

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT REJSE ER AT LEVE