INTRODUCING ME

INTRODUCING ME

introducing_me
Jeg er ny på Bloggers Delight(i denne omgang i hvert fald), men ikke ny i social media world. For det ikke skal være løgn, var BD faktisk den platform, jeg oprettede min blog på i tidernes morgen(eller 2011, kald det hvad du vil) da jeg første gang snuste til blogging universet. Siden da har jeg været lidt rundt omkring og er altså nu tilbagevendt, hvilket jeg er totalt spændt på! Dengang gik jeg i 8. klasse i Vejle, tog billeder med min iPhone 3g og gik i fitness. I dag ser mit liv anderledes ud – men alt andet ville også være mærkeligt, de seks års forskel taget i betragtning.
I dag arbejder jeg fire dage om ugen på kommunikations bureauet Inq i kødbyen i København. Den resterende hverdag – og mange af mine aftener – bruger jeg på at skabe indhold til mine sociale platforme. Jeg har det sidste års tid prioriteret min Youtubekanal og min Instagram. Jeg har altid elsket at skrive, og jeg glæder mig derfor til at prioritere denne platform også.
Jeg vil bruge dette første post til at give jer en idé om, hvad min blog kommer til at indeholde. Jeg har fire-fem hovedemner, jeg skriver om. Karriere, uddannelse, sundhed, rejser og inspiration. Jeg føler mig sindssygt priviligeret over at sidde i et super kreativt job, direkte efter gymnasiet, og jeg håber at kunne inspirere andre til også at gå efter deres drømme. Jeg vil derfor rigtig gerne dele ud af nogle af de spændende projekter, jeg får fingrene i i den forbindelse.
Jeg synes, uddannelse er super vigtigt og har også selv intentioner om at læse videre(når DMJX tillader mig det). Jeg vil rigtig gerne læse til tv- og medietilrettelægger på Journalisthøjskolen i København. Jeg søger ind fra til sommer, men jeg har hørt, det er en hård process at komme ind. Jeg går op i sundhed, primært af den årsag, at jeg ved, jeg har det bedre, når jeg passer på mig selv. Og til sidst elsker jeg at rejse, hvorfor jeg også nyder at dokumentere, når det sker, at jeg tager på eventyr. Overordnet set håber jeg at kunne inspirere, og jeg ville blive SÅ glad, hvis I havde lyst til at følge med.
Tak fordi I læste med.
xx
Marie(duved)

3 kommentarer

 • Emma

  Hvilken skole gik du på i Vejle, PS elsker din serie Shape of you❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • marieduved

   Jeg gik på Rosborg i et halvt år og på Campus i halvandet. Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Joan Sloth

  Held og lykke vil med glæde følge dig.❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTRODUCING ME