VIGTIGHEDEN AF GODE VENINDER(OG VENNER)

VI DITCHER JULEN I ÅR

ditcherjul
Okay ditcher og ditcher, jeg har da været ude og købe julegaver. Ikke ligeså mange som sidste år, da vi i år ikke fejrer julen herhjemme, men nogle har jeg da købt alligevel. Vi – min kæreste og jeg – havde først leget med tanken om at rejse væk over nytår. Vi havde surfet lidt på nettet og først snakket om en storbytur. Indtil vi kom til at snakke om, at det var meget fedt at være hjemme til nytår, og min kæreste, som de sidste par år grundet skiferier med gutterne ikke har været hjemme til jul, foreslog, at vi kunne tage afsted over julen.

Jeg havde slet ikke overvejet muligheden for at tage afsted over julen, da jeg aldrig har holdt jul uden min familie. Men så fandt vi en rigtig fed ferie med afgang d. 20 december. Samme uge, for et par måneder siden, skulle vi begge spise med hver vores forældre og aftalte derfor lige at cleare den, før vi bestilte. Jeg var godt klar over, at det nok ikke ville skabe den store begejstring derhjemme, at jeg sådan forlod landet til jul, og ideen blev da også mødt af blandede holdninger. Nogle var mildest talt utilfredse(hint, min mor og lillebror), mens andre var lidt mere overbærende(hint, daddy cool).

Så nu hopper vi onsdag morgen på et fly til Gran Canaria. Der skulle angiveligt være sol, varme, og All Inclusive. Med andre ord, alt godt i livet. Hvis jeg skal være helt ærlig, ved jeg endnu ikke, om jeg kommer til at synes, det er alt for mærkeligt at springe den traditionelle danske jul over, og tilbringe juleaften under palmer og høj sol, kun min kæreste og mig. Men skulle det mod forventning ske, at jeg slet ikke er fan, holder min familie nok traditionel dansk jul igen næste år, og jeg tænker derfor ikke, det kan gå helt galt lige at prøve noget andet i år.

Både min kæreste og jeg har været super travle på det sidste. Især Sebs arbejde har kørt hårdt på, og mange aftener er han kommet sent hjem og er gået pretty much på hovedet i seng. Så det bliver SÅ rart at have en uge til at slappe af, sove længe, bade, drikke drinks og være kærester. Jeg glæder mig, som et lillebarn glæder sig til juleaften(haha, det er sjovt, fordi vi lige netop ikke skal holde jul).

Tusinde tak fordi I læste med.

xx

Marie(duved)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIGTIGHEDEN AF GODE VENINDER(OG VENNER)