Marry me, please?

AT REJSE ER AT LEVE

img_8366
Reklame for Booking.com

At rejse er at leve. Jeg elsker at rejse, især når det giver anledning til at opleve kulturer, der er helt anderledes end vores egen. Jeg vil beriges, inspireres, undervises, forundres over liv, der er helt anderledes end mit eget. Når det er sagt, er det aller vigtigste for mig, når jeg rejser, hvem jeg rejser med. Det at opleve ting sammen, bringer folk tættere sammen. Hvad enten det handler om rejser med venner, kærester eller familie.

Foråret nærmer sig langsomt, hvilket giver anledning til at planlægge den sommer, vi forhåbentlig snart går i møde. Jeg har endnu ikke lagt mig fast på en specifik rejse, så i dag deler jeg mine drømme om destinationer, jeg håber at befinde mig denne sommer.
Aller helst ville jeg køre tværs over USA med min kæreste, Seb. Han har været på udveksling i Minnesota, så han har en masse venner, vi kunne besøge. Derudover snakker min familie og jeg stadig med min mors gamle værtsfamilie, så dem ville jeg også gerne besøge. Jeg vil gerne til Key West igen. Jeg har besøgt øen med mine forældre engang, og det var det rene paradise-on-earth. Jeg vil også gerne til New York igen, da jeg synes, byen er den perfekte kombination af høj energi og rolige grønne områder. Der er faktisk rigtig mange steder i USA, vi gerne vil besøge sammen. San Fransisco, Minnesota, New York, Key West, Los Angeles, Las Vegas og mange flere. Så det er en større tur, vi ville begive os ud på, og vi ved endnu ikke, om det overhovedet er realistisk, at det bliver denne sommer, men en skønne dag, tager vi afsted!
Hvis ikke USA bliver til sommer, vil jeg gerne en tur til Paris. Jeg er helt forelsket i det kreative Marais kvarter, som er fyldt med vintageshopping og små gallerier. Jeg kunne også godt tænke mig at besøge venedig. Jeg har aldrig været der, men det ser så smukt ud! Ellers kunne Kina være helt vildt spændende, men det er nok en større rejse, så mon ikke, det må vente lidt.
Jeg har faktisk mulighed for at give jer 200kr rabat på jeres næste bestilling gennem Booking.com. Det fungerer sådan, at I, når I booker gennem mit link, får refunderet de 200kr efter endt ophold. Book gennem følgende link, her!
xx
Marie(duved)
img_8585 img_5502 img_2687

6 kommentarer

 • Camilla

  Hej Marie. Jeg forstår ikke helt hvordan det virker. Skal man skrive en kode i rabatfeltet eller hvordan virker det? Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • marieduved

   Ja, og så får du de 200kr tilbage, når opholdet er gennemført 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej, Marie! – Har du fået tjekket op på hvornår den sidste frist er for rabatten, hvis man vil benytte sig af det? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Hvornår skal det senest bestilles og bookes til, hvis man vil benytte sig af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • marieduved

   Hej Laura! Det er jeg faktisk ikke helt sikker på, det tjekker jeg lige op på og vender tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Marry me, please?