MIN GYMASIETID

OPSKRIFT: KYLLINGE BURGER MED BROCCOLI BOLLER

img_8727

I dag deler jeg et tip til en super lækker ret, jeg elsker at lave, når jeg har lyst til burger, men forsøger at spise sundt. Det er en kyllinge burger, hvor de klassiske hvide boller er skiftet ud med broccoli boller. I får her opskriften, samt step-by-step fotos og en video.

Ingredienser:

1 Broccoli hoved
4 Æg
80-100g Mandelmel
Salt og peber

Kylling
Evt. Kyllingebouillon
Avocado
Serrano skinke
Philadelphia

Tilberedningstid: Cirka 1 time.

Start med at tænd ovnen på 175 grader varmluft. Hak så broccolien groft og blend den derefter i en stavblender eller foodprocessor. Bland derefter den blendede broccoli med de 4 æg og tilsæt da mandelmel. Vær opmærksom på, at konsistensen er saftig, men stadig fast. Alt afhængig af æggenes størrelse skal der mellem 80 og 100g mandelmel i. Tilsæt salt og peber. Form det til fire store boller på en bradepande med bagepapir og bag dem i ovnen i 20-25 minutter.

Mens bollerne er i ovnen sættes vand i kog i en gryde, cirka 5-7cm. Når vandet koger, tilsættes en bouillon terning, hvorefter kyllingen fyldes i. Kog kyllingen i 3-5 minutter, gerne under låg.

Læg serrano skinken ud på en bradepande med bagepapir, og bag det i ovnen i 5-10 minutter, alt afhængig af, hvor sprødt man synes, det skal være.

Skær avocadoen i skiver.

Når bollerne er kølet lidt af, kan de deles i halve og ristes i en brødrister. Dette er ikke nødvendigt, men gør dem lidt sprødere, hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Saml herefter din burger med philadelphia, kylling, avocado og bagt serrano skinke.

 broccoli-boller

 

ENJOY!

xx

Marie(duved)

Følg min blog her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN GYMASIETID