JEG HAR FÅET ET ANDET JOB (OG SØGT ET TREDJE)

INTERIØR-DRØMME #1

Vi står i den situation, at vores ene roomie flytter ud, og en ny flytter ind. Vores gamle roomie ejede mange af tingene i lejligheden, og vi står derfor midt i reetablering af vores hjem. Desuden har Seb og jeg, der hver har et værelse i lejligheden, besluttet at lave soveværelse på det ene og kontor på det andet, da vi alligevel begge to sover på hans og ikke rigtig bruger det andet til noget.

Omstændighederne har gjort, at jeg er begyndt at interessere mig super meget for interiør. Jeg bruger pinligt meget tid på at finde nye ting til lejligheden og planlægge møblering af vores nye hjemme-kontor. Da jeg ikke har økonomi til at blive ved at klikke ting hjem fra nettet, har jeg besluttet at lave en ønskeliste i stedet, som jeg her deler med jer. Apropos mit gamle indlæg omkring at opdage, man er blevet voksen(læs det her), får det at ønske sig en pæn køkkenrulleholder altså også en til at føle sig riiiiimelig voksen. Jeg håber, I kan hente noget inspiration. Jeg har delt det lidt op, så det er let for jer, at klikke favoritterne hjem, hvis I har lidt flere penge på lommen end mig.

ellos

Alt ovenstående er fra Ellos.dk. 1. Brun stol. 2. Blå stol. 3. Sengetæppe. 4. Gulvtæppe. 5. Tøjstativ. 6. Lille spejl. 7. Sofabord. 8. Verdenskort. 9. Potteskjulere. 10. Glasskåle. 11. Lysestager. 12. Vase. 13. Kommode.

 moodings

Alt ovenstående er fra Moodings.dk. 1. Potteskjuler. 2. Magasinholder. 3. Potteskjuler. 4. Potteskjuler. 5. Reol. 6. Lysestage. 7. Kaktus. 8. Pude. 9. Bord på hjul. 10. Pude. 11. Hylde. 12. Kurv. 13. Lampe. 14. Blyantholder. 15. Sofabord. 16. Vægspejl. 17. Boghylde. 18. Ugekalender. 19. Lysestage. 20. Bænk.

moodings-20

Ovenstående er også fra moodings.dk, men er sat ned med 20% til og med i dag, så her skal man være hurtig, hvis man vil spare lidt. 1.Vase. 2.Lysestage. 3. Magasinholder. 4. Lysestage. 5. Lysestage. 6. M kop. 7. Coffee billede. 8. Køkkenrulleholder. 9. Lampe. 10. Kbh billede. 11. Knivholder. 12. Duftlys. 13. Duftpinde. 14. Træhånd. 15. Sofabord.

Hvad er jeres yndlings?

xx

Marie(duved)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HAR FÅET ET ANDET JOB (OG SØGT ET TREDJE)