NÅR DET GÅR OP FOR DIG, DU ER BLEVET VOKSEN

VIGTIGHEDEN AF GODE VENINDER(OG VENNER)

veninder
Generelt synes jeg, at vi som samfund bør blive bedre til at bakke op om hinanden i stedet for at pille hinanden ned. Men det er lidt et større projekt at ændre samfundet, så et godt sted at starte, er at omgive sig med mennesker, der vil en det bedste, og som bakker op i stedet for at pille ned.
Da jeg boede i Vejle, havde jeg et par rigtig tætte veninder, og det sætter jeg rigtig stort pris på. Da jeg flyttede til København efter 2.g, endte jeg i en klasse på Niels Brock, hvor jeg også fandt nogle rigtig gode veninder. Vi var(og er stadig) en gruppe på seks piger, jeg synes, er sindssygt gode til at bakke op om hinanden. Jeg har før haft enkelte veninder, jeg syntes, var ligeså gode som disse, men sjældent oplevet at være en del af så “stor” en venindegruppe, hvor samtlige medlemmer er SÅ gode til at komplimentere og bakke hinanden op.
Det handler ikke kun om, at de er gode til at rose, når man får et nyt spændende job, eller på anden vis går efter det, man sætter sig for og drømmer om. De er også gode til at anerkende de helt små hverdags ting, som faktisk tit er dem, der gør hele forskellen. De bemærker, når man har brugt ekstra tid på at sætte håret om morgenen, når man har fået nye jeans(der strammer ind og op alle de rigtige steder), og når man har gjort en ekstra indsats for at være en god veninde. De ser det hele, og tænker de noget positivt, siger de det højt.
Når dette er sagt, er det altså ikke fordi, vi pakker hinanden ind i vat. Der er masser tough love også, haha. Vi er alle sammen bund ærlige og ikke bange for at sige, hvad vi mener.
Kæmpe tak til de positive(og ærlige) kvinder i mit liv. Jeg håber, at I, der læser med, er ligeså heldige som jeg selv.
Tak fordi I læste med.
xx
Marie(duved)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR DET GÅR OP FOR DIG, DU ER BLEVET VOKSEN